Rólam

RÓLAM

Akármikor megkérdezel, mondjak magamról pár szót, biztos, hogy mindig mást fogok mondani. Reggel kilenc előtt például valószínűleg azt válaszolom majd, “Hagyjál, álmos vagyok”, ugyanis a sejtjeim kora hajnalban még csupán a létfenntartásra gyúrnak.

Kicsit később nem fogok ráérni csevegni, mert a napi teendőimet végzem (például írok), de ebéd után szívesen beszélgetek Veled bármiről. Ugyanis szeretek beszélgetni – emberekről, sorsokról és érzelmekről, azaz mindenről. Hiszem, hogy mindenki érdekes, és mindenkit érdemes megismerni. Abban is biztos vagyok, hogy nincsen tökéletes ember, ezért főhőseim sosem hibátlan jelleműek, és akarva vagy akaratlanul is jobb emberek lesznek írásaim végére.

Nagyon élvezem, ha gondolkodós regényeket, novellákat írhatok, de a szívemhez közel állnak a könnyed, humoros írásaim is, és örülök, hogy az olvasók ennyire kedvelik a Keira Christie álnéven megjelent minikrimijeimet. Majd még írok többet, jó?

Nagyon sok tervem van, elsősorban a két, írással kapcsolatos könyvemet szeretném befejezni, és megírni a legújabb romantikus tiniregényt. Folyamatosan írok novellákat különböző pályázatokhoz, finomítom a stílusomat, hogy idén egy magyarnyelvű regénnyel is meglephesselek Titeket.

Szeretek hallani az olvasóimról, írj nekem, akár kérdésed van, akár fontos mondandód, akár csak egy sziát akarsz dobni!

Üdv: Krisz

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s